Home / Oferta testare noiembrie 2021

Oferta testare noiembrie 2021

TIBES MEDICAL CENTER își propune să fie mereu aproape de nevoile pacienților săi, principalul obiectiv este acela de a oferi servicii medicale la domiciliu si serviciu, la cel mai înalt nivel de profesionalism, servicii personalizate în funcție de nevoile sale și recomandările medicului.

Garantăm rapiditate în realizarea programărilor, soluții terapeutice eficiente, la cele mai accesibile costuri, cu un personal medical calificat, special format și dedicat, cu dotări, performanțe și echipament de înaltă calitate.

Personalul Tibes Medical Center, se deplasează la domiciliu sau la serviciul dumneavoastră, cu mașini proprii de intervenție, recoltează și transportă probele în maximă siguranță, la unul din laboratoarele partenere.

Având în vedere următoarele :

 • Ca urmare a evaluării de risc rapide a ECDC elaborată de către Centrul Național deSupraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, s-a constatat că supravegherea epidemiologică poate fi îmbunătățită prin monitorizarea minuțioasă și continuă a pandemiei, constând în extinderea capacității de testare, supravegherea epidemiologică a contacților, capacitate suficientă de îngrijire și flexibilitate în sistemul de sănătate, iar în contextul epidemiologic actual este imperios necesar ca diagnosticarea să fie urgentă și permisă, cu scopul de a preveni și limita răspândirea SARS-COV-2.
 • În conformitate cu Ordinul Ministrului Sănătății nr.1819 din 27 octombrie 2020, ca plande măsuri, în vederea decongestionării, căt mai rapid a UPU/CPU, se pot utiliza teste rapide de detecție a antigenelor SARS-COV -2 cu specificitate înaltă mai mare de 97% și sensibilitate mai mare de 90% și testarea RT-PCR și se recomandă ca prelevarea probei și interpretarea rezultatelor să se facă de către personal medical calificat.
 • În conformitate cu legea 319/2006 a Securității și sănătății în muncă actualizată, angajatorii au obligația generală de aasigura securitatea și sănătatea salariaților în toate aspectele, legate de muncă, iar prin HG 355/2007 privind supravegherea sănătății lucrătorilor , se stabilesc cerințele minime pentru supravegherea sănătății lucrătorilor, prin care angajatorii sunt obligați să asigure fondurile și condițiile tuturor serviciilor medicale pentru sănătatea lucrătorilor.
 • Prin Ordonanța de Urgență a Guvernului 181/2020, privind unele masuri fiscal-bugetare,s-a completat Legea 227/2015, privind Codul Fiscal, respectiv sunt cheltuieli deductibile, contravaloarea testelor medicale de diagnosticare a infecției COVID-19, efectuate pentru contribuabil, cu scopul depistarii si prevenirii infectiei virusului SARS-Cov-2.

Contravaloarea cheltuielilor suportate de angajator, prin initiativa acestuia, pentru salariați, în scopul depistării și prevenirii răspândirii coronavirusului SARS-COV-2, pentru asigurarea activității în conditii de securitate și sănătate în muncă pe perioada instituirii stării de urgență sau de alertă, potrivit legii, nu va reprezenta venit impozabil si nu se va cuprinde in baza lunara de calcul a contributiei de asigurari sociale.

 • Legea 296/2020 – pentru modificarea și completarea Legii 277/2015 din Codul Fiscal:
 • Serviciile medicale sub formă de abonament suportate de angajator pentru angajații proprii, sunt cheltuieli deductibile și sunt suportate de angajator, astfel că la nivelul anului să nu se depășească echivalentul în lei al sumei de 400 euro, pe persoană.
 • Acoperirea costurilor pentru testarea epidemiologică și/sau vaccinarea angajaților pentru împiedicarea răspândirii bolilor care pun în pericol sănătatea angajaților și cea publică.
 • Prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.226/2020, privind unele masuri fiscal-bugetare, s-a completat Legea 227/2015, privind Codul fiscal, respectiv scutirea de TVA, cu drept de deducere, respectiv pana la 31 decembrie 2022, pentru serviciile de vaccinare si testare cu dispozitive medicale.

OFERTĂ SERVICII SPECIALĂ:

TIBES MEDICAL CENTER, vă propune serviciul de testare la domiciliu sau serviciu pentru depistarea virusului SARS-COV-2, cu ajutorul echipelor noastre specializate din confortul locuinței sau biroului dumneavoastră,  punând la dispoziție următoarele testări:

TESTE DE DIAGNOSTIC ȘI SCREENING PENTRU COVID-19

Covid-19 este o boală nouă care vă poate afecta plămânii, căile respiratorii și alte organe, fiind cauzată de un virus numit Coronavirus.

Există mai multe moduri prin care vă puteți testa după cum urmează:

 • TEST REAL TIME PCR (RT-PCR)- STANDARD

Testul Real Time PCR este principalul test care pune diagnosticul unei infecții acute de COVID – 19, pentru infecția cu SARS-COV-2, reprezintă metoda de testare moleculară și probele recoltate sunt exudat nazo-faringian și faringian.

Acest test pune în evidență prezența ARN-ului viral la nivelul nazofaringelui, iar un rezultat pozitiv indică prezența în proba analizată a ARN-ului SARS-COV-2, fiind sugestiv diagnosticul Covid-19.

Tariful este de 200 lei/test.

Rezultatul se primește în 12-24 ore.

 • TEST REAL TIME PCR (RT – PCR) – PLUS

Prin care se realizează diagnosticarea COVID-19 și a gripei influenza A/B și reprezintă primul test combinat care depistează 3 tipuri de virusuri SARS-COV-2, virusul gripal A și virusul gripal B, probele recoltate sunt din exudat faringian și nazo-faringian.

Testul RT-PCR Plus, oferă un diagnostic sensibil, pe bază de acid nucleic, pentru evaluarea probelor de la pacienții aflați în faza acută a infecției.

Testul RT-PCR Plus evidențiază prezența virusului și reprezintă investigația esențială care permite diagnosticarea timpurie a infecției virale cu SARS-COV-2 și/sau influenza A/B.

Tariful este de 230 lei/test.

Rezultatul se primește în 12-24 ore.

 • TEST RAPID ANTIGEN SARS-COV-2

Testul antigen este cel mai nou tip de testare și în acest moment, este sihgurul test rapid care detectează Covid-19 și are performațe de diagnostic similare cu testul RT-PCR.

Acest test detectează antigeni, respectiv partea de virus pe care sistemul nostru inovator o recunoaște în faza acută a bolii, este valabil și pentru persoanele fără simptome, dacă infecția este activă, recoltare din exudat faringian.

Testul este de uz profesional și se recomandă la prelevarea probei și interpretarea rezultatelor să se facă de către personal medical calificat.

Tariful este de 60 lei/test.

Rezultatul se primește în maxim 15 minute.

TESTE ȘI ANALIZE POST COVID-19

Majoritatea pacienților afectați de COVID-19, se recuperează rapid, însă după recuperare este foarte importantă evaluarea și monitorizarea stării generale de sănătate pentru a identifica și exclude complicațiile și eventualele afecțiuni și insuficiențe ale organismului și se recomandă testele și analizele următoare:

Recoltare de analize la domiciliu sau serviciu, realizată de asistenți medicali specializați în recoltări, utilizând dispozitiv de vizualizare a venelor cu lumini infraroșii. Analizele sunt transportate imediat după recoltare, în condiții de siguranță la unele din laboratoarele partenere.

TESTE ANTICORPI – COVID 19

 • TEST ANTICORPI IMUNOLOGIC SARS-COV-2

Cu ajutorul Profilul imunologic SARS-CoV-2, pot fi dozați anticorpii IgG anti nucleocapsidă și anticorpii IgG anti spike.

La infectarea cu SARS-CoV-2, organismul determină un răspuns imun complex împotriva virusului, care include și producerea de anticorpi specifici împotriva antigenelor virale, proteina spike (S) și nucleocapsidică (N) fiind principalii imunogeni. Anticorpii nucleocapisdă reprezintă markeri de trecere prin boală.

Profilul imunologic SARS-CoV-2se recomandă dacă pacientul a fost diagnosticat recent cu Covid-19, respectiv a fost infectat cu SARS-CoV-2 în ultimele 6 luni. Dacă pacientul a asuferit o infecție anterioară, în urmă cu > 6 luni, se recomandă testul pentru determinarea anticorpilor neutralizanți anti proteină spike. Anticorpii nucleocapsidă dispar în 6 luni de la infectare.

Rezultatele profilului imunologic cuprind valorile anticorpilor IgG antinucleocapsidă și IgG anti-proteina spike.

Testul anticorpilor IgG antinucleocapsidă este semi-cantitativ și rezultatul este exprimat sub forma unui index.

Testul anticorpilor IgG anti-proteina spike este cantitativ și rezultatul este exprimat sub forma unei valori.

Proba va fi recoltată din sânge venos și rezultatele sunt exprimate sub forma unui index, iar valorile și interpretarea rezultatelor se găsesc în buletinul de analiză.

Prețul este de 135 lei/test.

Rezultatul se primește în 12-24 ore.

 • TEST ANTICORPI NEUTRALIZANȚI ANTI-PROTEINĂ SPIKE (S)

Cu ajutorul testului SARS-CoV-2 – anticorpi neutralizanti anti-proteina spike (S) – pot fi determinați anticorpii neutralizanți antiproteină spike (S), care se formează ca răspuns al organismului la antigenele virale aflate pe învelișul (anvelopa) virusului SARS-CoV-2 – mai exact domeniile S1 și S2 ale proteinei Spike din respectivul înveliș.

Aceștia apar după o infecție sau după vaccinare. Cu ajutorul testului SARS-CoV-2 – anticorpi neutralizanți anti-proteina spike (S) – pot fi determinați anticorpii neutralizanți anti-proteină spike (S), care se formează ca răspuns al organismului la antigenele virale aflate pe învelișul (anvelopa) virusului SARS-CoV-2, după o infecție avută anterior, cu mai mult de 6 luni sau după vaccinare.

SARS-CoV-2 – anticorpi neutralizanți anti-proteina spike (S)

Testul este cantitativ iar valorile de referință și interpretarea rezultatelor sunt exprimate printr-un index valoric.

Proba va fi recoltată din sânge venos și rezultatele sunt exprimate sub forma unui index, iar valorile și interpretarea rezultatelor se găsesc în buletinul de analiză.

Prețul este de 120 lei/test.

Rezultatul se primește în 12-24 ore.

Prețurile sunt negociabile în funcție de numărul pacienților și distanța până la locul recoltării.

Pentru mai multe detalii privind aceste servicii medicale, vă stăm la dispoziție.

Tel contact: 0790.645.455

Top
0319222