Home / Oferta tehnica Pure O2

Oferta tehnica Pure O2

S.C TIBES LOGISTICS & SERVICES S.R.L

Sediu: București, 013753, str.Vasile Lupu, nr.1B, sector 1

Dispecerat: București, 032982, str.Drumul Între Tarlale, nr.122D, sector 3

Reg.Com J40/16517/2020,  CUI: RO43397266

Telefon: 0747.050.150, 0746.671.005

e-mail: cleaning@tibesmed.ro; tibeslogistics@gmail.com;

magazin online: http://magazin.tibesmed.ro      website: http://logistic.tibesmed.ro

Stimat/ă Domn/Doamnă Director General,

Societatea TIBES LOGISTICS & SERVICES S.R.L, are ca obiect de activitate, activități referitoare la servicii de curățenie, dezinfecție și comercializare de tehnologie pentru dezinfectarea și filtrarea aerului.

Societatea este autorizată cu:

 • Autorizație Sanitar Veterinară, eliberată de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor
 • Autorizație sanitară eliberată de Direcția de Sănătate Publică București – verifică respectarea normelor de igienă și sănătate publică.

Având în vedere că:

 • declararea la data de 11.03.2020 a COVID-19 drept Pandemie către Organizația Mondială a Sănătății a scos la iveală importanța esențială pe care o prezintă dezinfectarea suprafețelor și a incintelor în lupta cu infecțiile;
 • în contextul declarării Pandemiei-COVID-19, precum și a evoluției situației epidemiologice pe teritoriul Românei, autoritățile centrale și locale trebuie să ia toate masurile necesare în  vederea prevenirii și combaterii răspândirii acestor viruși;
 • odată cu aderarea României la Uniunea Europeană, a fost introdusă obligativitatea transpunerii Directivelor Consiliului European în legislația din Romania, privind securitatea și sănătatea populației, precum și norme tehnice privind dezinfecția și sterilizarea aerului și suprafețelor din unitățile publice și private;

 • Legea 319/2006 – legea privind securitatea și sănătatea, prin care angajatorul are obligaţia

             de a asigura securitatea şi sănătatea lucrătorilor în toate aspectele legate de muncă;

 • Ordinul MMPS 3577/831/2020, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul

             coronavirus SARS-Cov-2  și pentru asigurarea desfășurării la locul de muncă în condiții de

             securitate şi sănătate în muncă;

 • HG 355/2007, privind supravegherea sănătății lucrătorilor, angajatorul poate stabili ca măsură de prevenție testarea tuturor angajaților pentru Covid-19, stabilesc cerințele minime pentru supravegherea sănătății lucrătorilor prin care angajatorii sunt obligați să asigure fondurile și condițiile tuturor serviciilor medicale pentru sănătatea lucrătorilor.
 • Legea 227/2015 privind codul Fiscal, pentru determinarea rezultatului fiscal sunt considerate cheltuieli deductibile cheltuielile efectuate în scopul desfășurării activității economice;

 • Compania noastră vine în întâmpinarea nevoilor sistemului sanitar românesc, în care una din cele mai mari probleme identificate o reprezintă combaterea și prevenirea infecțiilor, Compania dispunând, în acest sens, de cea mai avansată tehnologia de dezinfecție existentă la nivel mondial în prezent.

Prin urmare vă înaintăm prezenta:

OFERTĂ TEHNICĂ

PURE O2 – PACK SOLID – igienizant și dezodorizant de aer

 • Datorită unei tehnologii inovatoare, purifică, igienizează, împrospătează și dezodorizează aerul.
 • Protejează împotriva microorganismelor dăunătoare sănătății umane.

TEHNOLOGIE

 • Pure O2 Pack-Solid este o metodă inovatoare, simplă și accesibilă de a respira aer curat, fără microorganisme dăunătoare.
 • Medalionul PURE O2 Pack- Solid creează un scut cu raza de aproximativ 1,3 metri în aerul din jurul purtătorului, care împiedică microorganismele patogene să ne contamineze.
 • Protejază împotriva agenților patogeni – virusuri, bacterii, fungi (mucegai), protozoare, spori etc.
 • Poate fi purtat la gât, agățat la geantă, poșetă, rucsac etc. Așezat pe birou la muncă sau acasă, în mașină, în orice spațiu de locuit sau în spații închise precum dulapurile de haine sau pantofi. Produsul igienizeză și dezinfectează suprafețele și materialele aflate în raza sa de acțiune.
 • Absolut inofensiv la inhalare, fără coloranți și arome, nu este toxic pentru piele, iar în contact cu aerul generează oxigen pur.

SPECIFICAȚII

Pure O2 Pack-Solid conține clorit de sodiu și acid citric în concentrații reduse. Nu conține coloranți sau aromatizanți și nu este toxic pentru piele.

Este absolut inofensiv la inhalare.

În contact cu aerul, medalionul Pure O2 Pack-Solid generează dioxid de clor care, datorită puterii sale oxidative, neutralizează eficient agenți patogeni precum bacterii, virusuri, fungi, protozoare, spori etc. Efectul de protecție se menține pentru 30-40 zile de la momentul desigilării produsului.

Deși dioxidul de clor are dovedite proprietăți anti-patogene și antivirale superioare hipocloritului, utilizarea sa a fost până acum limitată de dificultatea de a crea reacții chimice capabile să-l genereze în debit controlat, constant și pentru un interval de timp dat, acest impediment fiind rezolvat prin dezvoltarea unei tehnologii revoluționare de către specialiștii din Coreea de Sud.

DESCRIERE

Pure O2 Pack-Solidsoluție eficientă și comodă pentru protecție individuală împotriva agenților patogeni, inclusiv COVID-19(SARS-Cov-2).

Bulgaria, Austria, Spania și România sunt printre primele state europene care lansează o tehnologie inovativă din Coreea de Sud.

Vă prezentăm un produs inovator, bazat pe o tehnologie de ultimă generație, destinat prevenirii la nivel individual a infecției cu viruși, bacterii și fungi.

Utilizarea pe scară largă a medalionului Pure O2 Pack-Solid în Coreea de Sud și alte state, a făcut ca obligativitatea purtării măștii tradiționale să fie retrasă mai devreme. Medalionul Pure O2 Pack-Solid creează un scut cu raza de aproximativ 1,3 metri în aerul din jurul purtătorului, care împiedică microorganismele patogene să ne contamineze.

 • Acțiune dovedită împotriva: virușilor (protejează cu succes împotriva Covid-19), bacteriilor, fungilor, mucegaiului.
 • Ingredient activ: dioxid de clor(ClO2) în concentrație scăzută, care se degajă treptat și susținut, în decurs de 30-40 zile.
 • Avantaje:medalionul Pure O2 Pack-Solid nu conține aromatizanțI sau coloranți, este non-toxic pentru piele, complet inofensiv la inhalare, iar în contact cu aerul generează oxigen pur.
 • Utilizare: Poate fi purtat la gât, agățat la geantă, poșetă, rucsac etc, așezat pe birou la muncă sau acasă, în mașină, în orice spațiu de locuit sau spații închise precum dulapurile de haine sau pantofi. Produsul igienizează și dezinfectează suprafețele și materialele aflate în raza de acțiune.
 • Certificare și avizare: certificat de produs medical CE, OMS, FDA, KFDA, MOE.

Pure O2 Pack-Solid oferăutilizatorului un scut anti-patogen cu raza de 1,3-1,6 metri, timp de 30-40 de zile. Deși dioxidul de clor are dovedite proprietăți  anti-patogene și antivirale, superioare hipocloritului, utilizarea sa a fost până acum limitată de dificultatea de a crea reacții chimice capabile să-l genereze în debit controlat, constant și pentru un interval de timp dat, acest impediment fiind rezolvat prin dezvoltarea unei tehnologii revoluționare de către specialiștii din Coreea de Sud.

DOMENII DE UTILIZARE

Astfel, cu Pure O2 Pack-Solid riscurile asupra sănătății și limitării libertății de mișcare vă sunt mult reduse. Aplicarea unei astfel de soluții este extrem de importantă pentru profesiile care necesită desfășurarea activității în spații închise sau contactul zilnic cu un număr mare de persoane, fiind implicată, totodată, responsabilitatea socială corporativă și etica muncii manageriale.

 • Medici și personal medical în general
 • Profesori, profesori și lucrători în unitățile de învățământ
 • Casieri, vânzători, personal bancar, asistenți la domiciliu
 • Antrenori și operatori ai facilităților  de fitness
 • Personalul companiilor aeriene
 • Poliție și armată
 • Asistenți sociali-politicieni, personal administrativ și guvernamental
 • Hoteluri, restaurante și toate serviciile de ospitalitate
 • Persoanele care lucrează în mediu închis

PREȚ – NEGOCIABIL ÎN FUNCȚIE DE CANTITATE ȘI CONDIȚIILE DE PLATĂ

CONDIȚII DE PLATĂ – la livrare

TERMEN DE LIVRARE: din stoc, în maxim 24 ore de la primirea comenzii

CERTIFICĂRI: CE, OMS, FDA, KFDA, MOE

STUDII CLINICE – EFECTUATE DE INSTITUȚII INTERNAȚIONALE – eficacitate împotriva Covid-19(SARS-Cov-2), eficacitate în eliminarea mirosurilor, eficacitate împotriva micoorganismelor patogene.

CERTIFICAT DE CONFORMITATE – CE-DIRECTIVE 2014/30/EU ENCD, 2014/35/EU LVD; 2014/53/RED-VERIFICATION, ICR POLSKA/VC/S200807

                                                                                                 Cu deosebită considerație,

                                                                                                        Administrator

                                                                                                 NICOLAE DUMITRAȘCU

Contact: 0746 671 005

Top
0319222