Home / Oferta teste rapide

Oferta teste rapide

Prin care ne exprimăm intenția societății de a comercializa următoarele produse:

  1. BIOCREDITCOVID-19 Ag, test rapid cu antigen, pentru SARS-COV-2

            Producator RAPIGEN INC – COREEA

BIOCREDIT COVID-19 Ag este test imunologic cromatografic rapid pentru detectarea calitativă a antigenului SARS-COV-2 în nazofaringele uman. Acest test este pentru a fi utilizat în diagnosticări profesioniste in-vitro și conceput ca un instrument ajutător în diagnosticul timpuriu al infecției SARS-COV-2 la pacientii cu simptome clinic. Oferă doar rezultate de testare preliminare și se vor efectua metode alternative de testare mai specific pentru  a confirma infectarea cu COVID-19.

Tehnologia BIOCREDIT COVID-19Ag este o tehnologie cu particule de aur negru coloidal, cu o sensibilitate și specificitate ridicată. Sistemul testului este unul facil, bicolor, cu o linie de control roșu și o linie de test negru.

Caracteristicile de performanță BIOCREDIT COVID-19Ag, a fost evaluat prin PCR:

1) Sensibilitate 96% și specificitate 100%;

2) Precizia testului s-a determinat prin rularea de trei ori a analizei probelor reprezentative, în trei loturi, folosind următorul panou de probe: negative, pozitiv, scăzut, pozitiv mediu și pozitiv puternic. Toateprobelesuntidentificatecorect 100% din timp.

3) Reactivitateîncrucișată. BIOCREDIT COVID-19Ag, a fost testat față de 20 microorganisme și viruși, cu care ar putea avea reacție încrucișată. Rezultatele au arătat că BIOCREDIT COVID-19Ag, nu a avut nicio reacție încrucișată cu microorganisme și viruși, cu excepția reacției încrucișate foarte slabe cu SARS-coronavirus.

4) Interferențe. BIOCREDIT COVID-19Ag a fost testat cu 14 substanțe potențial endogene sau exogene. Rezultatele au arătat că BIOCREDIT COVID-19Ag, nu a avut nicio interferență cu substanțe endogene sau exogene.

Împachetare: cutie x 20 kituri teste individuale.

Avantaje test rapidBIOCREDIT COVID-19Ag:

  • rezultat rapid: 5-8 minute;
  • reprezintă o procedură simplă, rapidă și ieftină;
  • nu necesită reactivi suplimentari sau prelucrări ulterioare;
  • testeclinice de certificare;
  • certificat CE șiRomânia;

GENEDIA W COVID – 19 Ag

Producător GREEN CROSS MEDICAL SCIENCE CORP – COREEA

GENEDIA W COVID – 19 Ag este un test de diagnosticare în vitro de unică folosinţă şi test imuno-calitativ pentru detectarea antigenului SARS-Cov-2 în tampon nazofaringian şi specimen de spută de la om. Acest test este conceput pentru personalul profesionist din laborator şi de la punctul de intervenţie, ca un ajutor în depistarea pacienţilor suspectaţi de a fi infectaţi şi a pacienţilor asimptomatici.

GENEDIA W COVID – 19 Ag este un set de testare cromatografică a imunităţii pentru determinarea rapidă şi calitativă a infecţiei cu SARS-Cov-2 din specimenele de tampon nazofaringian şi spută.

       Trusa de testare conţine o bandă de membrană, care este imobilizată cu anticorpul monodonal anti-SARS-Cov-2 pe linia de testare (T) şi respectiv IgG de capră anti-şoarece pe linia de control (C).

Banda este asamblată în dispozitivul de testare. Când eşantionul şi soluţia de extracţie sunt aplicate pe bandă, eşantionul este mutat pe tamponul conjugal cu aur şi reacţionează cu conjugalul de aur cuplat cu anticorp monodonal anti-Sars-Cov-2, urmat de reacţia cu anticorpul monodonal anti-Sars-Cov-2, imobilizat în linia de testare. Când proba conţine antigeni SARS-Cov-2, apare o linie vizibilă în regiunea de testare pe membrană. Soluţia  continuă să migreze pentru a întâlni un reactiv de control, care leagă un conjugatde control, producând astfel o altă bandă în regiunea de control. GENEDIA W Covid-19 Ag este de asemenea, foare util penru detectarea direct a antigenilor SARS-Cov-2 din probe de tampon nazofaringian şi spută.

Produsele se află în stoc, termenul de livrare imediat, plata la livrare conform condițiilor contractuale.

Pentru mai multe detalii privind achiziționarea acestor produse, societatea noastră vă stă la dispoziție pentru orice detalii.

În speranța unei colaborări, așteptăm răspunsul dumneavoastră.

Parte  integrantă anexe produse.

Top
0319222