Home / Perfuzii la domiciliu

Perfuzii la domiciliu

Pentru aceste servicii, toti pacientii trebuie sa aiba recomandare de la medicul specialist sau de la medicul de familie.

Prin serviciile noastre de asistenta si ingrijire la domiciliu, asiguram pacientilor, continuarea tratamentului recomandat de medicul specialist la iesirea din spital. De asemenea, ajutam pacientii sa-si hidrateze organismul si incercam sa le alinam anumite dureri, in confortul casei lor, fara a necesita deplasarea la medic.

Inainte de administrarea perfuziilor, asistentii medicali explica pacientului procedura care urmeaza sa o implementeze, pentru a se asigura de cooperarea lor si a le reduce starea de anxietate.

Perfuziile sunt administrate de catre un personal medical calificatcu rabdare si atentie, pentru a evita anumite complicatii. Avem persoane special instruite, pentru administrarea tratamentului prin perfuzie.

In pretul serviciilor sunt incluse si materialele consumabile.

O persoana din echipa noastra se deplaseaza la domiciliul pacientului, in maxim 2 ore de la contactarea telefonica, daca nu exista o programare prealabila.

Oferim consultanta gratuita, atat pacientului cat şi familiei acestuia. Ne dorim ca membrii familiei sa inteleaga mai bine boala celor dragi si sa le ofere suportul si ingrijirea necesara.

Top
0319222